pondelok 23. januára 2012

Dnes hľadajte v kníhkupectve Divergenciu od Veroniky Roth


Konečne sme sa dočkali! Od dnes nebudú naše kníhkupectvá smutne nariekať a túžiť po poriadnej dystópii na svojich pultoch, pretože dnes prichádza Divergencia.

Chicago, ďaleká budúcnosť. Beatrice Priorová žije v spoločnosti rozdelenej na päť frakcií. Na rozhodovacej ceremónii si všetci šestnásťroční vyberajú frakciu, ktorej zasvätia zvyšok života. Beatrice má len dve možnosti: zostať so svojou rodinou, alebo ju navždy opustiť, aby mohla byť sama sebou. Rozhodnutím napokon prekvapí všetkých vrátane seba. Zmení si meno na Tris a usiluje sa obstáť v tvrdej konkurencii, aby si vybojovala miesto v novom živote. Hľadá skutočných priateľov a zamotáva sa do vzťahu s chvíľami neodolateľným, inokedy neznesiteľným chlapcom. Keď Tris objaví sprisahanie, ktoré môže zničiť jej navonok dokonalú spoločnosť, záhadná schopnosť jej buď pomôže zachrániť ľudí, ktorých miluje, alebo...

Kniha, ktorá sa stala absolútnym víťazom Goodreads Awards, kniha, ktorá sa označuje za povinnú jazdu všetkých fanúšikov hier o život, kniha, ktorá sa prečíta za vás sama. 

Moju recenziu nájdete TU. Ukážku z knihy si môžete prečítať TU. Kúpiť si knihu môžete TU. Napísať mi, ako sa vám kniha páčila, môžete pod týmto článkom. Prajem čítanie plné zážitkov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára