utorok 11. októbra 2011

Už nech je rok 2013!

Pýtate sa prečo?

Poznáte Gayle Forman, autorku úžasných príbehov o Mii a Adamovi, Ak zostanem a Kam odišla (Where She Went v slovenčine ešte nevyšlo, ale my doživotní fanúšikovia Gayliných kníh neprestávame dúfať)?

Gayle Forman ohlásila na tento rok vydanie svojej novej knihy, ktorá sa bude volať Just One Day (Len jeden deň). O rok na to by malo nasledovať pokračovanie Just One Year (Len jeden rok).

Hlavnými hrdinami týchto kníh budú americké dobré dievča Allyson "LuLu" Healey a holandský herec Willem de Ruiter, ktorý si nikdy s ničím nerobí starosti. Prvá kniha, Just One Day bude rozprávaná z Allysoninho pohľadu, Just One Year nám zas vyrozpráva Willem. Dej bude situovaný do miest po celom svete, od Utrechtu, Avonu, Paríža až po Indiu.

Však si aj vy teraz hovoríte, už nech je rok 2013!

3 komentáre:

  1. Musím sa konečne dostať k Where She Went... nemám vôbec čas a neskutočne sa teším na Gaylino ďalšie dielko :) Snáď na Halloween - muhaha! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Knihu Jestli zůstanu už mám objednanou a nemůžu se dočkat, až si ji přečtu... :) A jsem ráda, že Gayle bude vydávat další knížku, i když jsem od ní zatím nic nečetla, ale určitě to bude skvělé!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rok 2013 nebude nikdy, lebo v roku 2012 bude koniec sveta. :)

    OdpovedaťOdstrániť