streda 16. marca 2011

Na neuverenie!

Naša Luu dnes vypátrala, že sa vydavateľstvo Ikar rozhodlo vydať aj toľko ospevovanú knihu Across The Universe od autorky Beth Revis. Dočítala sa tak na stránkach venovaných tejto knihe.
Žiadne bližšie informácie bohužiaľ nemám, ale hneď ako sa ich dozviem, budem ich zdieľať.
Po veľkom zistení o knihe Matched je to ďalšia úžasná správa na neuverenie!

Moja anotácia ku knihe:
Nadčasová láska. Vesmírna loď postavená z tajomstiev a vraždy.
Sedemnásťročná Amy putuje spolu so svojimi rodičmi zmrazená naprieč vesmírom vo vesmírnej lodi Godspeed, aby sa o 300 rokov prebrala na novej planéte. Nikdy by si nepredstavovala, že bude z vytrhnutá z pokojného spánku o 50 rokov skorej a hodená do nového sveta vesmírnej lode, ktorá žije vlastným životom.
Amy rýchlo zisťuje, že jej prebudenie nebola len porucha počítača. Niekto z tisícky obyvateľov vesmírnej lode sa ju snažil zabiť. A keď Amy rýchlo niečo neurobí, jej rodičia budú na rade ako ďalší.
Teraz sa Amy musí snažiť odhaliť skryté tajomstvá lodi Godspeed. No na jej zozname podozrivých je len jeden, na ktorom naozaj záleží – Starší, budúci vodca vesmírnej lode a láska, ktorú by Amy nikdy nečakala.

Asi pošlem Ikaru veľkú bonboniéru! :)

1 komentár:

  1. Vieš si predstaviť, ako ma to šoklo? :D Týždne a týždne tam chodím nazerať a dnes konečne... whoaaaaa! :D Dokonalá správa :D

    OdpovedaťOdstrániť